Aktuelt

Helhedsplan for Vindinge

VLR er inviteret af Roskilde Kommune til at være dialogpartner i processen med at udarbejde en helhedsplan for Vindinge. I øjeblikket er foranalysen ved at blive udarbejdet og godkendt.

I løbet af efteråret 2022 vil der blive inviteret til borgermøde

Du kan se oplægget til foranalysen her

Fjernvarme

I øjeblikket er der ved at blive forberedt at få fjernvarme til ca. 1.100 husstande i Vindinge.

I løbet af marts 2022 vil Roskilde Kommune behandle projektet politisk og samtidigt er FORS A/S ved at indsamle tilkendegivelser fra borgere i Vindinge som er interesserede i at få fjernvarme. Du kan give til interesse til kende og få svar på de mest almindelige spørgsmål her. Det vil også være en stor hjælp hvis du deler dette link til naboer eller andre steder hvor Vindinge borgere kan få informationen. www.fors.dk/vindinge.%%

Det vil kræve at 50% af de relevante hustande tilkendegiver deres interesse før FORS A/S går i gang med projektet.

Derudover vil FORS A/S også indkalde til borgermøde i Vindinge i løbet af september/oktober 2022. Nærmere info vil blive offentliggjort så snart det er fastlagt.

Energistyrelsen har givet tilskud på 11 millioner og den fulde projektbeskrivelse kan du finde her

Vindinge Dagene

I uge 17 og 18 afholdes Vindinge dagene som afsluttes med en fest lørdag d. 7. maj.

På ægte landsby manér inviterer Vindinge Lokalråd på en kop kaffe og en småkage til en snak om de aktuelle emner i byen.

Derfor har vi inviteret en række personer, som vi mener kunne være interessante for borgere i Vindinge at komme og få en uformel snak med.

Vi skal tale om fjernvarme og helhedsplan, vi skal tale købmand og solceller, og selvfølgelig alt det løse.

Vi offentliggør gæsterne når vi kommer tættere på og får endelige bekræftelser.

Det foregår på Vindinge Skole onsdag d. 27. april kl. 17.00 til 20.00 og du kan som Vindinge borger bare komme forbi og gå igen når det passer dig.

Udover de inviterede gæste udefra, vil der naturligvis også være mulighed for en snak med Lokalrødderne og andre af byens aktive kræfter.

Vi glæder os til at møde jer alle.