Aktuelt

Helhedsplan for Vindinge

VLR er inviteret af Roskilde Kommune til at være dialogpartner i processen med at udarbejde en helhedsplan for Vindinge. I øjeblikket er foranalysen ved at blive udarbejdet og godkendt.

Du kan se mere om hele processen på siden fra Roskilde Kommune

Projekt • Helhedsplan for Vindinge (roskilde.dk)

Har din forening specielle ønsker som I mener ikke fremgår eller som I mener at VLR skal være med til at fremhæve eller være behjælpelige med, så hører vi gerne fra jer snarest muligt.

Det forventes at det endelige udkast til helhedsplan skal godkendes i Roskilde Kommune i maj måned.

Fjernvarme

Fjernvarme er på vej ti Vindinge. Det er FORS A/S som står for hele processen og du kan følge med her Nem og grøn fjernvarme på vej til Vindinge – Fors.

Vindinge Lokalråd er ikke involveret i selve processen, andet end at forsøge at sende information ud til diverse foreninger og følger naturligvis med i når arbejdet går i gang.

Netop nu er Fors A/S i gang med at indhente tilbud fra entreprenører til at lave anlægsarbejdet og i kontakt med kommunen for at behandle diverse godkendelser og har forhåbentlig nyt i løbet af maj måned.

Selve graveplanen og den præcise udførelse af etableringen, vil først blive fastlagt når der er indgået aftale med entreprenører.

Vindinge Dagene

Igen i år vil Vindinge Lokalråd deltage med et arrangement til Vindinge dagene.

Fremtidens Vindinge bliver temaet for vores arrangement på skolen onsdag d. 26. april kl. 19.30 til 21.00.

Vi glæder os til at se jer og tag gerne børnene med.